Abitare Design for Living biedt in samenwerking met Abitare Italiaanse Keuken en Bad Architectuur in Geleen een totaalconcept voor zowel particulieren als bedrijven, in niet alleen Nederland, maar ook België en de rest van de wereld. Alles voor uw gehele huis, kantoor, winkelpand. Of het nu gaat om meubels, keukens, badkamers, openhaarden, vloeren, karpetten of tuinmeubilair, gezamenlijk leveren wij het allemaal. Dat alles is zichtbaar in een van onze luxe showrooms of online! U bent altijd welkom in onze showroom(s) voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Bij Abitare Design for Living bent u aan het juiste adres als het gaat om kantoor- en winkelinrichting. Wij bieden u gratis en vrijblijvend interieuradvies op maat door een van onze professionele interieurarchitecten. Of het nu gaat om een wachtruimte, vergaderruimte, entree of winkelruimte, belangrijk is dat de werkomgeving en winkelvloer een ontvangstplek wordt waar uw gasten en uw werknemers zich thuis voelen. Dit straalt een aangename professionaliteit uit en bevordert de productiviteit en creativiteit.

Bij Abitare Design for Living vind u talloze Nederlandse en internationale top designmerken. Zo wordt u een ruime keuze geboden, zodat er altijd wel iets tussen zit wat in de smaak valt. Onze interieuradviseurs vertalen uw wensen in kwalitatief passend design, rekening houdend met uw budget.

Ook voor horecagelegenheden en projectinrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar de juiste design meubelen en design verlichting voor uw restaurantinrichting of hotelinrichting? Op het gebied van horecagelegenheid bieden wij vele passende merken aan voor uw onderneming. Functioneel en kwalitatief hoogwaardig design waar u, en uw gast plezier aan beleven. Maar ook voor openbare ruimtes, scholen, ziekenhuizen, of andere overheidsgebouwen en zorginstellingen bieden wij advies op maat.

Bij ons kunt u eenvoudig en op een persoonlijke manier zakelijk bestellen. Wij presenteren u altijd een scherpe offerte van de door u geselecteerde artikelen. Alle producten worden rechtstreeks vanuit de leverancier geleverd op ieder gewenst adres in Nederland, België en Duitsland. Voor andere Europese landen en de rest van de wereld stemmen wij alles in overleg met u vast. Dankzij onze wereldwijde ervaring begeleiden wij u stap voor stap in het proces, zodat u niet in de problemen komt en alles zelf hoeft te doen. Samen zorgen we ervoor dat alles op de juiste tijd en plek wordt geleverd.

Langere levertijden voor zogenaamde custom-made collecties en transport naar andere landen, zoals bovenstaand genoemd, worden in de offerte fase gecommuniceerd en nauwlettend bewaakt om de beloofde levertijd te kunnen garanderen.

Wij verzorgen indien gewenst ook de montage op grote design meubels als kasten, stoelen, verlichting en bureaus. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

1. Ruime keuze aan Nederlandse en internationale top design merken.
2. Eén aanspreekpunt voor vragen, ordering, levering en nazorg.
3. Voor zowel meubels, keukens, badkamers, vloeren, openhaarden als verlichting, decoratie, karpetten en accessoires. Het zogenoemde totaalconcept!
4. Levering naar Nederland, België, Duitsland en de rest van Europa en de wereld.
5. Gratis levering op ieder gewenst adres; bij u of op het project adres.
6. Professionele interieuradviseurs / architecten met kennis van de collecties.
7. Wereldwijde ervaring en kennis.

Uiteraard kunt u ook bij ons bestellen via uw bedrijf. Vergeet alleen niet bij de bestelling uw eigen naam of naam ter attentie van te melden, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de bestelling bij de juiste persoon aankomt.

Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen. U ontvangt na ontvangst van uw bestelling de factuur op het door u opgegeven factuuradres. Het kan echter zijn dat wij een bepaalde vooruitbetaling van u verlangen. Wilt u zakelijk op factuur bestellen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Mocht u grotere aantallen willen bestellen, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via onze klantenservice. Wij sturen u uiterlijk binnen 48 uur een vrijblijvende opmaat gemaakte offerte toe.