Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf aangeven op welke wijze je wilt betalen. Je kunt kiezen uit alle gangbare manieren:

Achteraf betalen met Klarna (op factuur)

Je kunt je bestelling achteraf betalen met Klarna. Als je kiest voor Klarna, ontvang je na verzending van je bestelling een digitale factuur welke je binnen 30 dagen kunt voldoen. Je hoeft dus pas te betalen als je jouw bestelling in huis hebt!

- Voor betalen op factuur brengen wij geen extra kosten in rekening.
-Bij het afrekenen voert Klarna direct een automatische gegevenscontrole uit. Mocht je betalingsverzoek onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling uiteraard alsnog afrekenen met een van de andere betaalmethodes.

Meer informatie kun je vinden in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Aanbetaling & restant bij levering (Alleen Nederland & België)

Een veel gekozen betaalmethode bij grotere bestellingen is het werk met een aanbetaling van 30% en het restant bij levering. Je pint dan het restant bedrag bij de chauffeur die je bestelling komt bezorgen.

Als je kiest voor betalen bij aflevering, wordt er voor de bezorging altijd vooraf een afspraak gemaakt. Na de bezorging ontvang je per mail een kopie van de factuur.

Ideal

Betaal je het liefst vooraf? iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.

Bancontact (voor Belgische klanten)

Woon je in België? Natuurlijk accepteren wij ook betalingen met Bancontact (voorheen MisterCash).

Creditcard (Visa, American Express of MasterCard)

Wil je je bestelling afrekenen met creditcard? Dat kan bij ons met je MasterCard, American Express of Visa-creditcard. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening. 
Paypal

Als je een PayPal-rekening hebt, kun je je bestelling betalen met PayPal. Je PayPal-account koppel je eenvoudig aan je betaalrekening of creditcard. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Apple Pay

Als je bij ons shopt op een Apple-apparaat en je hebt Apple Pay geactiveerd, dan kan je hiermee eenvoudig, snel en veilig je bestelling afrekenen.

in3 - In 3 keer betalen met 0% rente (voor Nederlandse klanten)

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 250,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

in3 is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten.

Klarna - In 3 keer betalen met 0% rente (voor Nederlandse klanten)

Shop je favoriete product en betaal in 3 termijnen, zonder rente. Je betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen via een automatische incasso. Het minimale bestelbedrag is €35,- en het maximale bestelbedrag is €4.000,-. Eerder aflossen is ook mogelijk.

Wanneer de retourzending of de annulering is verwerkt in ons systeem, ligt het aan uw manier van betalen wanneer u het bedrag kan terug verwachten. Als u de bestelling heeft betaald met iDEAL of MisterCash, dan kunt u het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour of annulering op uw rekening verwachten. Terugbetaling middels andere betaalopties nemen maximaal 10 werkdagen in beslag.

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ontvang je een kortingscode/giftcard voor 10% korting op uw eerste bestelling. Deze kortingscode kun je inwisselen bij bestellingen vanaf € 200,- en kun je invullen in de winkelwagen.

Als je een grote bestelling wilt plaatsen, ben je altijd welkom om bij de klantenservice een offerte op te vragen.

ING Bank
Te name van: Abitare Online
IBAN: NL64INGB0006178447
BIC: INGBNL2A

Wilt u een betaling per bank verrichten, vergeet dan niet uw bestelnummer te vermelden.

De persoonlijke gegevens die wij van u vragen worden alleen gebruikt om u bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen uw privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.

Wanneer u van ons een betalingsherinnering heeft ontvangen dan hebben wij voor de door uw betreffende geplaatste bestelling de resterende 50% van het totaalbedrag niet ontvangen. Houdt er rekening mee dat het verwerken van een betaling max. 5 werkdagen kan duren. Mocht u de betaling langer geleden hebben voldaan naar het juiste IBAN rekeningnummer: NL64INGB0006178447 t.n.v. Abitare Online onder vermelding van uw factuur/bestelnummer, dan verzoeken we u vriendelijk om zo snel mogelijk contact met onze klantenservice op te nemen. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u uw factuur/bestelnummer te vermelden in het contactformulier. Betalingsherinneringen worden verzonden naar het laatst gebruikte factuuradres in uw account. Let op: Na het verstrijken van het betalingstermijn (10 werkdagen) worden extra kosten in rekening gebracht