Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatie levertijd aangegeven. Artikelen die wij uit voorraad kunnen leveren kunt u mits voor 16.00uur besteld de volgende dag al in huis verwachten. Het is helaas niet mogelijk om andere artikelen sneller te leveren. Deze artikelen worden eerst besteld bij onze toeleveranciers en worden na levering in ons distributiecentrum zo spoedig mogelijk bij u afgeleverd. Deze indicatieve levertijden staan ook vermeld bij de artikelen in onze webshop.

Nederland: 1 á 2 werkdagen
België: 1 á 2 werkdagen
Duitsland: 2 á 5 werkdagen
Overige landen binnen de EU: 2 á 5 werkdagen
Landen buiten de EU: 5 - 10 werkdagen.

Deze zijn verschillend per artikel / uitvoering. Check hiervoor de indicatieve levertijd die vermeld is bij het artikel.

Het kan voorkomen dat een bestelling niet verzonden is ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is. Een artikel heeft dan in plaats van de status ‘verzonden’ nog steeds de status ‘wordt verwerkt’. We brengen u bij een dergelijke vertraging zo snel mogelijk via een e-mailbericht op de hoogte.

Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden.

- Het artikel is niet op voorraad en niet leverbaar binnen de genoemde levertijden.
- Het artikel is niet meer leverbaar bij de leverancier (uitlopend artikel)
- We hebben uw aanbetaling 2 weken na het plaatsen van uw bestelling nog niet ontvangen

U zal door ons altijd op de hoogte gebracht worden mits zich een van de bovengenoemde punten voordoen. Uiteraard komt voor een geannuleerd artikel de betalingsverplichting te vervallen. Als u al betaald heeft, dan storten wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.