DutchEnglishGerman

Richmond

Het interieurmerk Richmond Interiors heeft in 45 jaar een wereldwijde bekendheid gecreëerd. Richmond Interiors is niet alleen in Nederland verkrijgbaar maar ook internationaal.

Wat Richmond interiors zo uniek maakt is dat de meubels zelf worden ontworpen en geproduceerd, daarnaast wordt er wereldwijd inspiratie opgedaan en dit kunt u terugzien in een gevarieerde en veelzijdige collecties.

Wij zijn een groothandel in luxe meubelen en accessoires. Als familiebedrijf met korte lijnen spelen wij direct in op nieuwe trends en zorgen wij in een korte tijd voor een brede beschikbaarheid voor onze retailers.

Met al onze ervaring en kennis ontwerpen wij de meest unieke meubels en accessoires om van uw huis een thuis te maken, voor Richmond Ineriors is niets te veel gevraagd. 

Abitare Interiors is officieël dealer en staat bekend om de mooie interieurwinkel waar de producten van Richmond interiours tentoongesteld worden.

De Stijl van Richmond

De Richmond collectie kan u altijd garanderen dat hun aan de laatste trends in de meubel- en interieurwereld voldoen. Door bijvoorbeeld een draaifauteuil met een velvet stoffering en gouden details te combineren creëer je een look die je nergens anders zult vinden, om het af te maken zie je in onze meubelen en accessoires invloeden terug uit de meest uiteenlopende bronnen: van Shanghai tot New York en van urban design tot landelijke authenticiteit’.

Richmond streeft naast klassieke en stijlvolle meubels ook naar comfort en duurzame kwaliteit. Richmond staat ook wel bekend om hun vele opties van een klassiek, modern of landelijk interieur
laten zij zien dat comfortabel, betrouwbaar en sfeervol uitstekend daarmee samen kunnen gaan.

Zo kunt u bij ons zowel in onze webshop voor het meest complete assortiment terecht als voor de inrichting van een op maat interieur. 

Heeft u specifieke vragen, wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor interieuradvies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van uw wensen. Niets is ons te gek!

Shop Richmond interiors direct online!

Gespecialiseerd in maatwerk
Interieurwinkels in Maastricht & Tegelen
B2B Projecten (Kantoren, Horeca etc..)
Webshop met 5000+ producten!
Ontwerp & Realisatie ISL Marketing
apartmentpencilcrossmenumenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram