DutchEnglishGerman

Eichholtz

In de loop der jaren is Eichholtz uitgegroeid tot een van 's werelds meest bekende en gerenommeerde merken in luxe designmeubels, verlichting en accessoires. 

Met een portfolio van bijna 4000 ontwerpen, die elk jaar tot 600 nieuwe producten lanceren als onderdeel van twee volledige collecties, bieden we een subtiel moderne kijk op klassieke typologieën die ervoor zorgen dat elk product uniek en ambitieus is. 

De buitengewone breedte van onze collecties met een rijk palet aan materialen en afwerkingen werkt perfect in een groot aantal residentiële en commerciële omgevingen over de hele wereld.

Abitare Interiors is officieël dealer en staat bekend om de mooie interieurwinkel waar de producten van Eichholtz tentoongesteld worden.

De Stijl van Eichholtz

Eichholtz is het toonbeeld van luxe leven. De stijl van het merk laat zich het beste omschrijven als eclectisch, internationaal en luxe, waarbij alles perfect is afgewerkt tot het kleinste detail. Het merk combineert een eigentijdse moderne stijl met ouderwets vakmanschap en karakter. Voor stijlvolle, weelderige interieurstukken ben je bij Abitare Interiors aan het juiste adres.

De mooiste meubelstukken van Eichholtz, zoals banken, fauteuils en ook de accessoires van vind je bij Abitare Interiors. 

Zo kunt u bij ons zowel in onze webshop voor het meest complete assortiment terecht als voor de inrichting van een op maat interieur. 

Heeft u specifieke vragen, wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor interieuradvies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van uw wensen. Niets is ons te gek!

Shop Eichholtz direct online!

Gespecialiseerd in maatwerk
Interieurwinkels in Maastricht & Tegelen
B2B Projecten (Kantoren, Horeca etc..)
Webshop met 5000+ producten!
Ontwerp & Realisatie ISL Marketing
apartmentpencilcrossmenumenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram