DutchEnglishGerman

Maatwerk Interieurs

“Als iets niet perfect is, is het niet goed genoeg”

Totaal concept

Abitare Interiors biedt op exclusieve wijze een totaalconcept voor zowel particulieren als bedrijven, én niet alleen Nederland, maar ook België, Duitsland, Spanje en de rest van de wereld. 

Van een op maat gemaakte inloopkast of TV wand  tot complete maatwerk inrichting van uw woning of zakelijk pand. En dit tevens in de breedste zin van het woord. Door een goede samenwerking met onze exclusieve partners realiseren wij zowel interieurs, keukens als badkamers van top kwaliteit. 

Dat alles is zichtbaar in onze luxe showroom te Maastricht! U bent altijd welkom in onze showroom voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek of tekening.

Persoonlijke service

Wat u ook op maat wilt laten maken, door onze persoonlijke service, jarenlange ervaring in verschillende soorten realisaties (van herenhuizen tot moderne villa)  maken wij alles tot in perfectie. 

In onze luxe interieur winkel kunt u tevens terecht voor persoonlijk advies over uw luxury inrichting. Er is altijd een consultant aanwezig voor u en interieuradvies is gratis en volledig vrijblijvend! 

Het draait er ten slotte om dat u zich thuis kan voelen in uw eigen huis en dat uw werkomgeving en winkelvloer een verwelkomende plek wordt voor uw klanten en gasten.
Gespecialiseerd in maatwerk
Interieurwinkels in Maastricht & Tegelen
B2B Projecten (Kantoren, Horeca etc..)
Webshop met 5000+ producten!
Ontwerp & Realisatie ISL Marketing
apartmentpencilcrossmenumenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram