DutchEnglishGerman

Lema

Lema staat bekend om zijn uitmuntendheid in de wereld van inrichting. Lema bestaat al meer dan 40 jaar.

Met twee divisies Lema Casa en Lema Contract, gebaseerd op dagsystemen en modulaire boekenplanken die kunnen worden aangepast, waaronder Selecta, het dragende zijpaneelsysteem. De collecties zijn volledig in Italië gemaakt en vestigt Lema zich als een van de Italiaanse leiders in de productiesector.

De buitengewone breedte van onze collecties met een rijk palet aan materialen en afwerkingen werkt perfect in een groot aantal residentiële en commerciële omgevingen over de hele wereld.

Abitare Interiors is officieël dealer en staat bekend om de mooie interieurwinkel waar de producten van Lema tentoongesteld worden.

De Stijl van Lema

Lema vormt een perfecte combinatie van technologie en traditie, ambachtelijke knowhow en industriële productie.

Dit laatste wordt bij elke stap volledig gecontroleerd, van de keuze van rijmaterialen tot de productie en verpakking van het eindproduct.

Lena heeft een grote verscheidenheid aan afwerkingen, maten en materialen, en tevens de mogelijkheid om elk meubelelement aan te passen voor een perfect op maat gemaakt resultaat, dat er bijna "kleermakers" uitziet.

Heeft u specifieke vragen, wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor interieuradvies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van uw wensen. Niets is ons te gek!

Gespecialiseerd in maatwerk
Interieurwinkels in Maastricht & Tegelen
B2B Projecten (Kantoren, Horeca etc..)
Webshop met 5000+ producten!
Ontwerp & Realisatie ISL Marketing
apartmentpencilcrossmenumenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram