DutchEnglishGerman

Ilfari

Ilfari staat bekend om zijn eigen opvallende elementen. De producten worden handgemaakt en bieden een hoogstaand vakmanschap dat uw woning een romantische-warme sfeer in zowel hedendaagse als oudere interieurs verrijkt.

Sinds 2001 zijn wij gegroeid naar een wereldwijd bekende brand. Wij maken het product uniek door te werken met de hoogste kwaliteit Europees glas en kristallen van Swarovski, met vlijmscherpe aandacht voor detail, ze geven de lampen een levendige uitstraling dat ieder huis klassieke en moderne uitstraling geeft.

Ilfari valt onder een van de meest toonaangevende Nederlandse verlichtingsbedrijven. Laat je inspireren door de mooie collecties van Ilfari. Wij zorgen ervoor dat door uw eigen mening en onze ervaring, wij het ideale product voor u ontwerpen.

Abitare Interiors is officieël dealer en staat bekend om de mooie interieurwinkel waar de producten van Ilfari tentoongesteld worden.

De Stijl van Ilfari

Wij vinden dat er voor elk product andere oplossingen nodig zijn en met onze ervaring en kennis kunnen wij met de exclusieve materialen een heel uniek product creëren.
Onze producten trekken op subtiele wijze aandacht en voltooien vervolgens de uitstraling van uw interieur.

Ilfari creëert met een transparant design en subtiel afgewerkt Swarovski-kristal een revolutionaire draai aan de moderne interieur.
 Het geeft je huis een warme en klassieke sfeer.

Zo kunt u bij ons zowel in onze webshop voor het meest complete assortiment terecht als voor de inrichting van een op maat interieur. 

Heeft u specifieke vragen, wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor interieuradvies? Neem dan geheel vrijblijvend contact
 met ons op voor het bespreken van uw wensen. Niets is ons te gek!

Shop Ilfari direct online!

Gespecialiseerd in maatwerk
Interieurwinkels in Maastricht & Tegelen
B2B Projecten (Kantoren, Horeca etc..)
Webshop met 5000+ producten!
Ontwerp & Realisatie ISL Marketing
apartmentpencilcrossmenumenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram