DutchEnglishGerman

Calligaris

Calligaris bestaat al meer dan 100 jaar, in die periode heeft Calligaris zich natuurlijk zeer positief geëvolueerd, maar ook na 100 jaar ervaring in de industrie blijven we experimenteren met materialen en afwerkingen.  

Ons vermogen om verandering te brengen is een van de meest blijvende kenmerken van het merk Calligaris. Calligaris is uniek, omdat elk product een uitgebreid proces doorloopt om precies te worden wat de klant wenst. De meubels moeten even functioneel als elegant zijn.

Calligaris biedt een elegante en impactvolle oplossing voor elke ruimte. Hier werkt iedereen samen om geweldige producten te creëren die functionaliteit en uitstraling combineren.

Abitare Interiors is officieël dealer en staat bekend om de mooie interieurwinkel waar de producten van Calligaris tentoongesteld worden.

De Stijl van Calligaris

Calligaris is een begrip in de meubelwereld. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al sinds 1923 en maakt betaalbaar topdesign. De meubelen van Calligaris kenmerken zich door een strakke look met een kleurrijk palet. Calligaris producten zijn ontworpen voor dagelijks gebruik met oog op het voldoen aan de levensbehoeften van de woningen van vandaag.

Calligaris focust zich op het produceren van producten die lang mee gaan en waar je niet snel op uitgekeken raakt. Aan de kwaliteit doet men geen concessies. Calligaris houdt tradities hoog en respecteert ethiek.

Zo kunt u bij ons zowel in onze webshop voor het meest complete assortiment terecht als voor de inrichting van een op maat interieur. 

Heeft u specifieke vragen, wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor interieuradvies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van uw wensen. Niets is ons te gek!

Shop Calligaris direct online!

Gespecialiseerd in maatwerk
Interieurwinkels in Maastricht & Tegelen
B2B Projecten (Kantoren, Horeca etc..)
Webshop met 5000+ producten!
Ontwerp & Realisatie ISL Marketing
apartmentpencilcrossmenumenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram