DutchEnglishGerman

B2B inrichting

Bijzondere zakelijke inrichtingen van Internationaal karakter!

Kantoor

Bij Abitare Interiors bent u aan het juiste adres als het gaat om kantoor- en winkelinrichting. Wij bieden u gratis en vrijblijvend interieuradvies op maat door een van onze professionele interieurarchitecten. Of het nu gaat om een wachtruimte, vergaderruimte, entree of winkelruimte, belangrijk is dat de werkomgeving en winkelvloer een ontvangstplek wordt waar uw gasten en uw werknemers zich thuis voelen. Dit straalt een aangename professionaliteit uit en bevordert de productiviteit en creativiteit. 

Bij Abitare Interiors vind u talloze Nederlandse en internationale top designmerken. Zo wordt u een ruime keuze geboden, zodat er altijd wel iets tussen zit wat in de smaak valt. Onze interieuradviseurs vertalen uw wensen in kwalitatief passend design, rekening houdend met uw budget.

Horecagelegenheid

Ook voor horecagelegenheden en projectinrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar de juiste design meubelen en design verlichting voor uw restaurantinrichting of hotelinrichting? Op het gebied van horecagelegenheid bieden wij vele passende merken aan voor uw onderneming. Functioneel en kwalitatief hoogwaardig design waar u, en uw gast plezier aan beleven.

Maar ook voor openbare ruimtes, scholen, ziekenhuizen, of andere overheidsgebouwen en zorginstellingen bieden wij advies op maat.

Onze zakelijke service

Bij ons kunt u eenvoudig en op een persoonlijke manier zakelijk bestellen. Wij presenteren u altijd een scherpe offerte van de door u geselecteerde artikelen. Alle producten worden rechtstreeks vanuit de leverancier geleverd op ieder gewenst adres in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Voor andere Europese landen en de rest van de wereld stemmen wij alles in overleg met u vast. Dankzij onze wereldwijde ervaring begeleiden wij u stap voor stap in het proces, zodat u niet in de problemen komt en alles zelf hoeft te doen. Samen zorgen we ervoor dat alles op de juiste tijd en plek wordt geleverd.

Langere levertijden voor zogenaamde custom-made collecties en transport naar andere landen, zoals bovenstaand genoemd, worden in de offerte fase gecommuniceerd en nauwlettend bewaakt om de beloofde levertijd te kunnen garanderen.

Wij verzorgen indien gewenst ook de montage op grote design meubels als kasten, stoelen, verlichting en bureaus. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
Gespecialiseerd in maatwerk
Interieurwinkels in Maastricht & Tegelen
B2B Projecten (Kantoren, Horeca etc..)
Webshop met 5000+ producten!
Ontwerp & Realisatie ISL Marketing
apartmentpencilcrossmenumenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram