DutchEnglishGerman

Abitare Interiors

Een begrip op het gebied van Luxury Chique!

Al 10 jaar een begrip!

Abitare Interiors bestaat 10 jaar en is onderdeel van een 4de generatie familie bedrijf opgericht in Geleen (Limburg).  Wat begon met een passie voor Italiaanse keukens, is door de jaren heen verder uitgegroeid tot een internationale onderneming waar wij zowel consumenten als bedrijven het totale concept aanbieden met meubels, keukens, badkamers, bedden, slaapkamerkasten, haarden, verlichting, woonaccessoires en sindskort ook verschillende soorten vloeren, kunst en babykamers.

Van design merken uit landen als ItaliĆ«, BelgiĆ«, Nederland en andere Europese landen die toonaangevend zijn in de meubelbranche tot maatwerk. We beschikken over een interieurwinkel in Maastricht (500m2) en verkopen via de online webshop, genaamd Abitare Online, binnen de hele EU. Wij hebben momenteel drie vestigingen in Limburg en daarmee is Abitare Interiors een grote speler in de provincie op het gebied van modern en high-end design. 

Persoonlijke service

De stijl laat zich omschrijven als luxueus Italiaans design en Modern Chic. Deze twee schijnbare uitersten staan voor Abitare Interiors. Wij bieden een groot aanbod aan de mooiste merken, genoeg keuze en voor ieder wat wils. Een maatwerk interieur behoort ook tot de mogelijkheden met onze exclusieve merkpartners LEMA, Puuur & Stosa . Niets is onmogelijk. Al deze producten worden zorgvuldig ontworpen, met veel aandacht voor detail. Wij werken alleen met materialen en grondstoffen die worden geproduceerd door toonaangevende merken. 

Het constante streven naar de hoogste kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat we aan de slag gaan met de beste vakmensen in interieurontwerp. Onze collectie is te bezichtigen in onze interieurwinkel in Maastricht (Limburg). We veranderen deze interieurwinkel elk jaar, zodat we verschillende sferen in verschillende settings kunnen laten zien.

Ook hebben we een online webshop voor snel bestelgemak!
Gespecialiseerd in maatwerk
Interieurwinkels in Maastricht & Tegelen
B2B Projecten (Kantoren, Horeca etc..)
Webshop met 5000+ producten!
Ontwerp & Realisatie ISL Marketing
apartmentpencilcrossmenumenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram